YRITYKSILLE

OTA YHTEYTTÄ

myynti@cityterveys.fi

050 560 8675

Palvelumme yrityksille

Magneettikuvaukset

Ajattelitko, että magneettikuvaus on liian kallis yrityssopimukseen sisällytettäväksi? Näin ei ole enää!

Magneettikuvaus on usein paras mahdollinen kuvantamismenetelmä oikean diagnoosin ja siten oikean hoidon saamiseksi. Sitä ei ole hyödynnetty laajasti johtuen siitä, että menetelmä on ollut niin kallis. SYNLAB on tuonut magneettitutkimuksen myös yritysasiakkaiden saataville paitsi maantieteellisesti myös hinnallisesti.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Laboratoriotutkimukset

Laboratoriopalveluiden hankkimiseen on nyt tullut todellinen vaihtoehto! SYNLAB on hinnoitellut tutkimukset ennennäkemättömän edullisesti!

SYNLAB voi tuottaa laboratoriopalvelut ja toimittaa tulokset suoraan asiakkaan tietojärjestelmään. Tarvittaessa toteutamme näytteenotonkin asiakkaan tiloissa.

Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin!

Mammografiatutkimukset

Johtuen SYNLABin vahvasta asemasta seulontamammografian palveluntuottajana on myös kliinisten mammografiatutkimusten osaaminen huippuluokkaa.

Lisäksi SYNLAB on ensimmäisenä yksityisenä toimijana ottanut käyttöön 3D-kuvantamisen mahdollisuudet mammografiatutkimuksissa.

Ole hyvä ja ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin röntgen- ja mammografiatutkimusten toteuttamisesta!

Ultraäänitutkimukset

Radiologian erikoislääkärin toteuttamat ultraäänitutkimukset nopeasti ja vaivattomasti. Toteutamme ultraäänitutkimuksia useilla paikkakunnilla.

Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin!

Tapamme toimia

Ulkopuolisena palveluna hankitun diagnostiikan haasteena on aina palveluntarjoajan prosessin sovittaminen sisäiseen prosessiin, olipa kyse sitten potilaan ohjaamisesta tutkimukseen tai lähetteiden ja vastausten saamisesta sähköisesti potilastietojärjestelmään.

SYNLABin mallissa palvelun tuottaminen voidaan aina aloittaa ilman tietojärjestelmäintegraatioita. Tiedon siirtämiseen SYNLABille ja takaisin on useita vaihtoehtoja, joiden avulla palvelun tuottaminen voidaan käynnistää jopa muutamien tuntien kuluessa sopimuksen tekemisestä.

Tarvittaessa SYNLABiin voidaan luoda kaksisuuntainen sähköinen yhteys, jonka kautta lähetteet, vastaukset ja kuvamateriaali voidaan välittää vaivattomasti.

Ole meihin yhteydessä ja kysy lisää!