Perinnöllisen syöpäriskin testi nyt 399€ (norm. 469€)

Color-testi on rinta- ja munasarjasyövän perinnöllisen riskin määrittämiseen kehitetty kattava geenitesti. Se antaa myös mahdollisuuden kohtu-, paksusuoli-, peräsuoli-, maha-, haima- ja eturauhassyövän sekä melanooman riskin ennustamiseen. Siinä tutkitaan uusimmilla DNA:n analysointitekniikoilla 30 geeniä, joiden geenivirheet voivat lisätä kyseisten syöpien riskiä.

Testin voi tehdä kuka tahansa omasta periytyvästä syöpäalttiudestaan kiinnostunut, ilman lähetettä. Testaaminen on suositeltavaa, jos sinulla on suvussasi poikkeavan runsaasti edellämainittuja syöpiä tai jos joku sukulaisistasi on sairastunut moneen eri syöpään tai syöpään tavallista nuorempana.

Lue lisää Color-testistä osoitteesta syopariski.fi

Uusi 3D mammografia löytää rintasyövän aiempaa tarkemmin

SYNLAB on tuonut ensimmäisenä yksityisenä toimijana Suomeen 3D mammografiatutkimukset (tomografia) kaikkien saataville.

3D mammografialla pystytään löytämään enemmän syöpiä kuin 2D mammografialla. 3D mammografia ei  eroa potilaan osalta käytännössä mitenkään perinteisestä 2D mammografiakuvauksesta.

SYNLAB tarjoaa 3D mammografian lisäksi myös perinteisen 2D mammografian sekä rintojen ultraäänitutkimukset Helsingin ja Turun yksiköissään. Mammografiatutkimus perustuu röntgensäteilyn käyttöön ja  siihen tarvitaan aina lääkärin lähete.

Lue lisää 3D-mammografiasta täältä

SYNLABista diagnostiikkapalvelut helposti, nopeasti ja laadukkaasti