Laboratoriopaketit

null

Terveystarkastuspaketti

Antaa perusteellisen katsauksen yleisestä terveydentilasta. Tutkimus auttaa havaitsemaan mahdolliset piilevät terveysongelmat sekä ennaltaehkäisemään näiden syntyä. Suositellaan tehtäväksi ennaltaehkäisevästi 1–2 vuoden välein.

null

50+ miehen tutkimuspaketti

Yli 50-vuotiaille miehille tarkoitetut lisäkokeet, jotka yhdessä Terveystarkastuspaketin kanssa auttavat paremmin selvittämään ikään liittyvien hormonihäiriöiden, aineenvaihduntasairauksien, eturauhassyövän kohonneen riskin ja tulehduksien esiintymistä.

null

50+ naisen tutkimuspaketti

Yli 50-vuotiaille naisille tarkoitetut lisäkokeet, jotka yhdessä Terveystarkastuspaketin kanssa auttavat havaitsemaan mahdolliset tulehdukset, arvioimaan hormonitason muutoksia sekä luuston aineenvaihduntahäiriöitä.

null

Lapsen terveystarkastus (1-14 vuotta)

Lapsen terveystarkastukseen tarkoitettu verikokeiden paketti, jonka perusteella voidaan arvioida lapsen yleistä terveydentilaa, havaita tulehduksia ja mitata lapsen kannalta tärkeimpien vitamiinien ja raudan pitoisuuksia.

null

Liikkujan paketti

Liikkujan tutkimuspaketti sisältää useita tutkimuksia, joilla kartoitat laajasti terveydentilaasi ja aktiivisesti liikkuvalle ihmiselle tärkeitä veriarvoja. Tutkimustulokset antavat myös hyvän kuvan tilanteesta, kun haluat vertailla arvojasi aloittaessasi liikuntaa.

null

Kasvissyöjän paketti

Auttaa arvioimaan, onko kasvisruokavalio riittävän monipuolinen – saadaanko ruoasta tarpeellinen määrä valkuaisaineita, rasvoja, hiilihydraatteja, rautaa ja B12- ja D-vitamiineja. Kokeiden tulokset auttavat arvioimaan erilaisten terveysongelmien (esim. anemian, sydän- ja verisuonisairauksien) syntýyn liittyviä riskitekijöitä.

null

Diabeetikon vuositarkastus

Diabetes on sairaus, jossa verensokeri eli glukoosi on jatkuvasti koholla. Diabeteksessa haima ei tuota insuliinia tarpeeksi tai ollenkaan, tai insuliini vaikuttaa elimistössä puutteellisesti. Vuosittain diabeetikon on hyvä tehdä terveystarkastus, jossa otetaan kattavat verikokeet.

null

Laktoosi- ja gluteeni-intoleranssipaketti

Paketti on tarkoitettu henkilöille, joilla esiintyy kroonisia vatsavaivoja (ripulia, ilmavaivoja, vatsakipua ja ruoansulatushäiriöitä) ja painon laskua ja/tai epämukavuuden tunnetta maitotuotteiden nauttimisen jälkeen.

null

Närästyspaketti

Paketti on tarkoitettu henkilöille, joilla esiintyy närästystä tai muita vatsavaivoja.

null

Sydänpaketti

Auttaa arvioimaan, esiintyykö henkilöllä jokin sydän- ja verisuonisairauden syntymistä edistävä piilevä terveysongelma .

null

Sydänkohtausriskitesti Hertta

Hertta on verinäytteeseen perustuva testi, joka mittaa vakavan sydänkohtauksen riskiä tarkemmin kuin yleisesti käytetyt kolesterolimittaukset. Lisäksi Hertta testi kertoo myös riskistä sairastua tyypin II diabetekseen.

null

Anemiapaketti

Väsymys tai heikkous, hengästyminen ja sydämen tykytys pienenkin fyysisen rasituksen seurauksena voivat johtua anemiasta tai sitä edeltävästä tilasta.

null

Kilpirauhaspaketti

Sopii kilpirauhassairauksien havaitsemiseen ja kilpirauhasen toiminnan arvioimiseen. Voi auttaa löytämään syyn käsien värinään, jatkuvaan väsymykseen, ummetukseen, hiustenlähtöön, toistuvaan hikoiluun ja painon perusteettomaan nousuun tai laskuun.

null

Kilpirauhaset, seurantapaketti

Kilpirauhanen on rauhanen, joka tuottaa tyroksiinihormonia. Kilpirauhasen tyroksiinin tuotanto voi vähentyä ja lakata, jolloin kyseessä on kilpirauhasen vajaatoiminta. Kun rauhanen tuottaa tyroksiinia liikaa, syntyy kilpirauhasen liikatoiminta. KIPA-paketti kertoo kilpirauhasen toiminnasta ja tilasta.

null

Sukupuolitautien Tutkimuspaketti

Sukupuolitautien tutkimuspakettiin on koottu yleisimmät seksikontaktissa tarttuvat taudit. Seksitaudit voivat olla oireettomia, siksi testaus on ensisijainen keino diagnosointiin.

null

Maksapaketti

Maksa on tärkeä muiden elinten, kuten aivojen, munuaisten ja lihasten toiminnalle. Maksan toimintaa voidaan mitata suunnatuilla perusverikokeilla.

Laboratoriopakettien hintaan lisätään näytteenottomaksu 13,50 €.