KUNNILLE

OTA YHTEYTTÄ

kuntapalvelut@cityterveys.fi

050 530 0833

Palvelumme kunnille ja julkisyhteisölle

Mammografiaseulonta ostopalveluna

SYNLAB tuottaa julkiselle sektorille asetuksen 339/2011 mukaisia mammografiaseulontapalveluja modernilla laitteistolla.

SYNLABin tulo markkinoille on tuonut pitkän tauon jälkeen tervetullutta kilpailua seulontapalveluihin. Kaikki asiakkaamme ovat pystyneet alentamaan seulontakustannuksiaan merkittävästi, laadusta tinkimättä. Kuvaajat ja kuvien tulkitsijat edustavat ammattikuntiensa huippua.

Nyt kannattaa tarkistaa oman mammografiaseulonta- sopimuksen tilanne ja ryhtyä toimeen kilpailutuksen käynnistämiseksi!

Mammografiatutkimukset ostopalveluna

Johtuen SYNLABin vahvasta asemasta seulontamammografian palveluntuottajana on myös kliinisten mammografiatutkimusten osaaminen huippuluokkaa.

Lisäksi SYNLAB on ensimmäisenä yksityisenä toimijana ottanut käyttöön 3D-kuvantamisen mahdollisuudet mammografiatutkimuksissa. Huippulaatuinen diagnostiikka kuuluu kaikille. Kliinisten (lähetteellisten) mammografiatutkimusten hankintamäärät harvoin ovat niin suuria, että niiden takia tarvitsisi lähteä raskaisiin kilpailutusprosesseihin.

Ole hyvä ja ota yhteyttä, niin sovitaan yhdessä teille sopivin yhteistyömalli!

Magneettikuvaus ostopalveluna

Magneettikuvauskapasiteettia on helppo lisätä – ostamalla sitä palveluna. SYNLAB on puolueettoman tutkimuksenkin mukaan mullistanut yksityisen sektorin magneettikuvantamisen!

Tämä ei ole jäänyt huomaamatta julkisellakaan sektorilla, vaan monet ovat kilpailuttaneet ostopalvelunsa ja löytäneet SYNLABista uuden, laadukkaan ja kustannustehokkaan yhteistyökumppanin.

Me keskustelemme mielellämme sekä suurista ostopalvelusopimuksista että pienistä ylivuototarpeista!

Kerro mikäli haluat keskustella tarkemmin!

Ultraäänitutkimukset ostopalveluna

Radiologian erikoislääkärin toteuttamat ultraäänitutkimukset nopeasti ja vaivattomasti. Toteutamme ultraäänitutkimuksia useilla paikkakunnilla.

Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin!

Papa-seulonta ostopalveluna

SYNLAB tuottaa joukkopapa-seulontapalvelua asetuksen 339/2011 mukaisesti.

Seulontalogistiikan vahva osaaminen ja näytteenoton laatu ovat onnistumisen edellytyksiä yhdessä laadukkaan näytetutkimuksen kanssa. Useimmat kunnat tarjoavat lakisääteisen papaseulontapalvelun joka 5. vuosi vähintään asetuksen edellyttämille 30-60-vuotiaille naisille.

Ole hyvä ja lähetä yhteydenottopyyntö niin kartoitetaan kuntanne tilanne ja selvitetään kilpailutuksen tarve!

Laboratoriotutkimukset ostopalveluna

Laboratoriopalveluiden hankkiminen ostopalveluna yksityiseltä sektorilta on nyt todellinen vaihtoehto!

SYNLAB on tälläkin sektorilla tuonut markkinoille aivan uuden tason hinnoittelussa, ja kuten magneettikuvantamisessakin, laadusta tinkimättä! Kaikki kustannukset huomioon ottaen on varteen otettava vaihtoehto hankkia laboratoriotutkimukset näytteenottoineen SYNLABista!

Lähetä yhteydenottopyyntö ja lasketaan mikä kannattaa ja mikä ei!

Teleradiologia ostopalveluna

Teleradiologialla tarkoitetaan kuvantamistutkimusten etälausumista, jonka tietoverkot ovat tehneet mahdolliseksi.

SYNLAB tuottaa jo nyt sairaanhoitopiireille tätä palvelua. SYNLABilla on erinomaiset valmiudet konfiguroida omat järjestelmänsä keskustelemaan eri kuva-arkistojen ja kuvantamistietojärjestelmien kanssa. Kun aiemmin puhuttiin vuodesta tai kuukausista, nyt puhutaan vain viikoista tai jopa vain päivistä!

Potilaita kuvataan, mutta kuka lausuu kuvat ja milloin? Mikäli esim. terveyskeskuksenne röntgenlausuntojen saatavuus on puutteellinen, kerro meille ja sovitaan kuinka asia hoidetaan kuntoon!

Diagnostiikkapalveluiden kokonaisulkoistus

SYNLABin toiminnan kulmakivi on erilaisten kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tuottaminen. Tätä me itse asiassa teemme jokaisessa yksikössämme. Jotta olemme voineet tuoda eurooppalaisen hinnoittelun kuvantamiseen ja laboratorioon, olemme joutuneet miettimään monta asiaa uudelleen. Olemme valinneet tien, jossa järjestelmät palvelevat meitä, emmekä me järjestelmiä.

Kehittämämme ratkaisut ja järjestelmät ovat otettavissa käyttöön myös teidän kuvantamis- tai laboratorioyksikössänne! Mikäli haluatte tarkastella koko diagnostiikkatoiminnan uudelleen järjestelyä, olemme mielellämme mukana. Projekti voidaan aloittaa vaikka tyhjästä tilasta, jonne on suunniteltava toimiva kuvantamis- tai laboratorioyksikkö!

Kutsu meidät kylään, niin katsotaan mistä aloitetaan!

Tapamme toimia

Ulkopuolisena palveluna hankitun diagnostiikan haasteena on aina palveluntarjoajan prosessin sovittaminen sisäiseen prosessiin, olipa kyse sitten potilaan ohjaamisesta tutkimukseen tai lähetteiden ja vastausten saamisesta sähköisesti potilastietojärjestelmään.

SYNLABin mallissa palvelun tuottaminen voidaan aina aloittaa ilman tietojärjestelmäintegraatioita. Tiedon siirtämiseen SYNLABille ja takaisin on useita vaihtoehtoja, joiden avulla palvelun tuottaminen voidaan käynnistää jopa muutamien tuntien kuluessa sopimuksen tekemisestä.

Tarvittaessa SYNLABiin voidaan luoda kaksisuuntainen sähköinen yhteys, jonka kautta lähetteet, vastaukset ja kuvamateriaali voidaan välittää vaivattomasti.

Ole meihin yhteydessä ja kysy lisää!

Ajankohtaista

Cityterveyden huippudiagnostiikka on julkisen terveydenhuollon käytössä eri puolella Suomea Cityterveys on osallistunut useisiin julkisen terveydenhuollon kilpailutuksiin voitokkaasti. Yhtiö on valittu tuottamaan mm. Vaasan aluetyöterveyslaitoksen magneettitutkimukset, Carean sairaanhoitopiirin magneettitutkimuksia, Raision kaupungin diagnostisia palveluita ja Helsingin kaupungin työterveyskeskuksen magneettitutkimukset. Lisäksi Helsingin kaupungin seulontamammografiatutkimukset tuotetaan Cityterveyden Helsingin toimipaikan tiloissa. Näiden ohella Cityterveys tarjoaa......