Farmakogeneettinen testi nyt 298€ (norm. 330€)

Lääkehoito määrätään entistä vahvemmin potilaan yksilöllisten, geneettisten ominaisuuksien mukaan. Farmakogeneettisen testin avulla voidaan valita oikea lääke oikealla annoksella potilaan perimän mukaan, mikä lisää tutkitusti lääkehoidon tehoa ja turvallisuutta.

Farmakogeneettinen testi analysoi 11 – 17 eri geeniä ja näiden pohjalta lähes sata lääkeainetta. Testin tulokset ovat helposti tarkasteltavissa Geenitaltio-palvelun kautta, mikäli asiakkaan puhelinnumero on annettu tutkimusnäytteenoton yhteydessä. Tuloksia voi hyödyntää koska vain, kun sinulle ollaan määräämässä uutta lääkettä. Tulokset voi myös linkittää Lääkkeeni-sovellukseen, jolloin kaikki sovelluksen geneettistä vaihtelua sisältävät kauppanimet näyttävät lääkehoidon suosituksen henkilökohtaisen geeniperimäsi mukaisesti. Testillä voidaan välttää haittaa, vaivaa ja tarpeettomia terveydenhuollon lisäkustannuksia.

Cityterveydestä diagnostiikkapalvelut helposti, nopeasti ja laadukkaasti

Cityterveys on suomalainen, perinteisiin terveyspalvelutarjoajiin ja lääkäriasemaketjuihin kuulumaton itsenäinen toimija. Missiomme on tuoda nykyaikainen lääketieteellinen huippudiagnostiikka kaikkien saataville. Toimimme nyt 17 paikkakunnalla.