AVOIMET TYÖPAIKAT

synlab työpaikat-01
Etsimme jatkuvasti ammattilaisia eri puolelle Suomea.
Voit hakea avoimia työpaikkojamme tai voit lähettää meille avoimen hakemuksen alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@synlab.fi.

Katso avoimet työpaikkamme täältä

Avoimet työpaikat

Myyntikoordinaattori

Etsimme uusia kykyjä! Vahvoja joukkuepelaajia, jotka ovat innostuneita terveydenhuollosta, lääketieteestä, myynnistä ja haluavat tarjota huippudiagnostiikkaa kaikkien saataville. Viihdyt meillä, jos pidät vastuunkantamisesta ja haluat kasvaa kanssamme. Intohimosi on – aivan kuten meilläkin – huippudiagnostiikka kaikkien saataville ja olet sitä mieltä, että terveyspalveluilla voidaan edistää ihmisten hyvinvointia.

 

Sinun roolisi

Pääasiallinen tehtäväsi on toimia myynnin ja asiakkuuksien yksikössä ja päivittäistukena myyntiorganisaatiolle ja autat heitä onnistumaan. Tehtävä koostuu seuraavista osa-alueista: asiakastietojen ylläpito, tarjousten laatiminen, sopimusten hallinta, hinnoittelu ja myyntiliidien seuranta. Lisäksi olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin, toimit myynnin linkkinä asiakaspalveluun sekä laskutukseen ja vastaat omalta osaltasi käytössä olevien tietojärjestelmien käyttämisestä myyntiprosessien mukaisesti. Teet tiiviisti yhteistyötä myynnin, asiakaspalvelun sekä markkinointiosaston kanssa.

 

Sinä – kokemus ja osaaminen

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla tulee olla akateeminen loppututkinto, ymmärrystä myynti- ja tarjousprosesseista sekä halua olla mukana asiakasrajapinnassa. Sinulla on erinomaiset kirjalliset ja suulliset suomen sekä englannin kielen taidot. Omaat hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot, joita osaat käyttää asiakkaisiin päin sekä oman organisaation sisällä. Tehtävässä vaaditaan monen tietojärjestelmän samanaikaista hallintaa, tarkkuutta ja reipasta otetta asioihin.

Tarjoamme vakituisen työpaikan erittäin mielenkiintoisella ja kasvavalla toimialalla sekä kansainvälisen toimintaympäristön. Henkilönä olet energinen, positiivinen ja joustava tiimipelaaja joka haluaa kehittyä kaupallisissa tai liiketoiminnallisissa tehtävissä.

Edellytämme kokemusta Microsoft Excel ja Powerpoint-sovellusten syvällisestä käytöstä. Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä, julkisten tarjouspyyntöprosessien ja terveydenhuollon kentän osaaminen katsotaan eduksi. Kiinnostus ihmisiin ja halu palvella on vaatimus.

Työpaikkasi on SYNLABin maakonttorilla Helsingissä. Raportoit suoraan kaupalliselle johtajalle.

 

Hakeminen

Tehtävään voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen ja cv:n otsikolla ”Myyntikoordinaattori” osoitteeseen rekrytointi@synlab.fi 28.2.2019 mennessä.

Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa kaupallinen johtaja Ville Salmi puh. 050 560 8675, pe 15.2. klo 14-16 ja pe 22.2. klo 14-16.

Sairaalageneetikko Kivihaan keskuslaboratorioon

Etsimme joukkoomme innostunutta osaajaa Helsingin Kivihakaan osastolle, jossa analysoidaan mikrobiologian ja genetiikan tutkimuksia. Toimenkuvaan kuuluu olennaisena osana genetiikan tutkimusten asiantuntijavastuu ja diagnostisen toiminnan ja palvelun kehittäminen.

 

Sairaalageneetikon tehtäviin kuuluu asiantuntijatuen antaminen sisaryrityksessämme Tallinnassa sekä asiakasrajapinnassa työskenteleville henkilöille. Asiakkaiden informointi ja neuvonta sekä asiakastapahtumissa pidettävä koulutus on myös olennainen osa työtä.

 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä ja kokemusta työskentelystä akkreditoidussa kliinisessä laboratoriossa. Lisäksi odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyötaitoja, kehitysmyönteistä ja kaupallista asennetta sekä positiivista asiakaspalveluhenkeä. Työtehtävissä tulee varautua matkustamiseen Tallinnaan yksittäisiksi työpäiviksi silloin tällöin. Kokemus Lean-periaatteiden soveltamisesta katsotaan eduksi.

 

Yrityksemme tarjoaa sinulle hyvän työyhteisön, dynaamisen ja voimakkaasti kehittyvän työympäristön ja hyvät työsuhde-edut. Työsuhde on vakituinen. Myös osa-aikainen työsuhde saattaa tulla kyseeseen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa vastuuasiantuntija Anna Muotiala, puh. 040 575 2096. Parhaiten tavoitettavissa klo 8.30-11.00 välisenä aikana kuluvan kuun 13., 18., 22. tai 25. päivä.

 

Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian mutta viimeistään 28.2.2019.

 

Hae tehtävää tästä

Avoin hakemus

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Työtehtävä, josta olet kiinnostunut ja paikkakunta/-kunnat, joissa haluaisit työskennellä